Adaptabil.ro

Black Friday la Evomag

V-am descris intr-un alt articol cum am inceput lupta de guerilla cu Emag, desi rezultatele se vor lasa un pic asteptate...iar in altul ca nu cumpar nimic de Black Friday......ceea ce e complet adevarat.

V-am descris intr-un alt articol cum am inceput lupta de guerilla cu Emag, desi rezultatele se vor lasa un pic asteptate…iar in altul ca nu cumpar nimic de Black Friday……ceea ce e complet adevarat.

Totusi m-am gandit sa scriu primul meu advertorial si sa vad cum vor curge banii in conturi in urma recomandarilor mele…yesss…..putem incepe cu Evomag.
Produse evoMAG.ro

 

La laptopuri am vazut o jucarie draguta pentru cei care doresc cel mai ieftin laptop care totusi performeaza – un LENOVO la 999 lei cu Windows 8.1 si dotat acceptabil...ceea ce nu e rau. Desi i5 ACER incepe de la 1799 lei as incerca un i5 TOSHIBA la 1999 lei sau un i7 de la ASUS la 2069 lei, care chiar suna bine!

La ELEFANT au un ACER 11.6 diagonala, CELERON recent de 2.13, la doar 899 lei, o ocazie pentru iubitorii de minilaptopuri.

Televizoarele incep de pe la 599…dar daca vreti sa traiti cu leii de pe National Geographic  si sa va luptati cu vikingii de pe History in sufragerie….disponibilizati 2000 lei pentru un monstru SAMSUNG 48H5000 la 1999lei, diagonala 122 cm

La telefoane, LENOVO S850, DUAL SIM, 13 MP camera, QUAD CORE 1.3 a ajuns la 979 lei si este o bijuterie. L-am luat de la RCS cu abonament si merita.

Acum un an au avut reducere la un aparat de masaj pentru scaun Beurer, care mi-a alungat sciatica….dar acum vad ca e la pret intreg.

In rest va mai descurcati si singuri prin meniuri, de aceea muncim de Black Friday

0 Responses on Black Friday la Evomag"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adaptabil.ro © Adaptabil. Toate drepturile rezervate.
x
Click aici
pentru a te inscrie la cursul gratuit de Inteligenta Emotionala. Au mai ramas:
Zile
Ore
Minut
Secunde