Adaptabil.ro

Coaching

Coaching - te ajuta, optimizeaza, gateste, spala, calca, bate cuie, repara prize si iti indeplineste obiectivele. In realitate tu faci toate aceste actiuni!

COACHING

Te ajuta, optimizeaza, gateste, spala, calca, bate cuie, repara prize si iti indeplineste obiectivele. In realitate tu faci toate aceste actiuni, doar ca iti intelegi mai bine valorile, de ce iti doresti ceea ce iti doresti si cum poti sa iti cresti si sa iti intretii motivatia. Si evident iti vei pune multe intrebari, dar fara ele presupun ca viata ar fi extrem de plictisitoare.

Se spune ca parintele coachingului a fost Socrate. El se plimba prin Atena, intreband oamenii parerea lor despre marile teme filozofice sau chestionand logica din spatele actiunilor lor. Au urmat generatii intregi de tutori, mentori, filozofi, guru, terapeuti sau „dezvoltatori personali”, unii mai directivi, altii mai non directivi, fiecare creand iluzia ca te poate ajuta sa descoperi raspunsuri si solutii la problemele tale. Eu cred ca singura perioada din viata ta cand ai nevoie de un coach este pana descoperi ca nu ai nevoie de coach, si ca ai in tine toate resursele necesare pentru a-ti rezolva problemele.

LIFE COACHING

Crezi ca poti face mai mult cu viata ta? Nu esti fericit pe toate planurile? E normal, majoritatea oamenilor nu sunt impliniti pe toate planurile vietii. Dar poti face mai mult decat faci, iar in prima faza ne poti contacta, pentru a vedea concret, ce ai putea sa faci

BUSINESS COACHING

Asaltat de deadlineuri, targeturi, conflicte, cerinte si feed-back negativ? Demotivat, plictisit, obosit, cinic si pesimist?

Inseamna ca traiesti din plin visul capitalist, vis care pentru unii a devenit cosmar. Insa cu ceva mai multa coerenta, perseverenta si efort bine directionat, ai putea sa ajungi sa ai rezultate mai bune, satisfactii mai multe si sa devii un leader de opinie pentru cei din jur, care inca inoata in deriva.

TEAM COACHING

Prea multa presiune pe echipa? Oameni demotivati, resurse risipite, frica de schimbare, timp irosit, blocaje in comunicare? Putem incerca un program de coaching al echipei si sa lasam rezultatele sa vorbeasca.

Adaptabil.ro © Adaptabil. Toate drepturile rezervate.
x
Click aici
pentru a te inscrie la cursul gratuit de Inteligenta Emotionala. Au mai ramas:
Zile
Ore
Minut
Secunde