Adaptabil.ro

Inteligenta Emotionala – Curs

Inteligenta Emotionala este abilitatea de a identifica, a intelege si a gestiona propriile emotii si pe cele ale persoanelor cu care venim in contact. Inteligenta emotionala ne determina calitatea vietii.


Inteligenta Emotionala este abilitatea de a identifica, a intelege si a gestiona propriile emotii si pe cele ale persoanelor cu care venim in contact. Inteligenta emotionala ne determina calitatea vietii. In traditia inceputa anul trecut, de a oferi anual un curs gratuit online si in baza unui sondaj online cu peste 100 de respondenti, echipa Adaptabil a decis distribuirea in  acest an, a unui curs online gratuit de Inteligenta Emotionala.

In partea a doua a anului, vom oferi o editie revizuita a cursului gratuit de Life Coaching, la care s-au inscris peste 1000 de persoane, anul trecut. 

De ce am organizat un curs gratuit de Inteligenta Emotionala?

1. Pentru ca sunt unele persoane care  nu au timp sa selecteze si sa filtreze oceanul de materiale existent online

2. Pentru ca nu este „rocket science”. Se refera la viata ta de zi cu zi si iti furnizeaza intelegere si solutii la problemele     cu care te confrunti

3. Pentru ca Inteligenta Emotionala se poate dezvolta si antrena, iar impreuna cu vointa, autocontrolul, gandirea              critica si perseverenta in efort, constituie unul din cei mai buni predictori ai succesului in viata.

4. Pentru ca ne vom cunoaste personal, iti voi raspunde la orice intrebare si aceasta este cea mai buna „reclama” in caz ca vei dori sa lucram in viitor

 

Cum te inscrii ?

Tot ce ai de facut este sa completezi formularul de la sfarsitul paginii pana la data de 15.04.2015!

 

Ce vei primi ?

15 lectii gratuite de Inteligenta Emotionala pe parcursul a 30 de zile

 

Cat te costa ?

Daca consideri lectiile utile, te rog sa le recomanzi mai departe celor din jurul tau care au nevoie de ele!

 

Timpul ramas in care te mai poti inscrie la curs este (zz:hh:mm:ss):

Formular de inscriere

* indicates required

Adaptabil.ro © Adaptabil. Toate drepturile rezervate.
x
Click aici
pentru a te inscrie la cursul gratuit de Inteligenta Emotionala. Au mai ramas:
Zile
Ore
Minut
Secunde