Adaptabil.ro

Psihoterapia

Psihoterapia este o modalitate de tratament a psihicului uman prin mijloace si metodologii stintiifice, avand un cadru clinic si teoretic centrata pe eliminarea sau reducerea unor simptome si suferinte (ce bine ca am lamurit-o macar in teorie....practica e mai ciudata...)

A. Psihoterapia de cuplu

Daca ati reusit sa transformati o mare iubire intr-un cosmar in care nu mai vreti sa traiti, ar fi cazul sa cautati asistenta unui specialist, care sa va ajute sa va clarificati daca doriti sa reconstruiti sau sa daramati. Doar voi puteti sa decideti viitorul.

B. Psihoterapia de familie

Seamana cu cea de cuplu, doar ca are in plus tot felul de lighioane mici, produs al iubirii cuplului. Desi mai complicata din cauza asta, va asiguram ca este totusi posibila.

C. Psihoterapia de grup

Sunteti un grup cu probleme mari si asteptari de la viata si mai mari? E clar ca va plictisiti singuri si aveti nevoie de cineva in mijlocul vostru care sa medieze discutia. Incercati si cu noi.

D. Terapia adictiilor

Ai reusit sa acumulezi o serie de obiceiuri de care doresti sa scapi? Si noi. Deoarece nu reusim sa scapam de propriile noastre adictii, credem cu tarie ca te putem ajuta pe tine sa scapi de ele.

E. Terapia adolescentului

Ai realizat intr-o maniera dureroasa ca nu mai ai nimic in comun cu copilashul dragut si atasat de parinti de acum 10 ani? Nevoile psihologice de la o varsta la alta variaza. Exista o singura solutie, evoluati impreuna cu copiii vostri, nevoile lor sunt in continua schimbare.

F. Terapia varstnicului

Poate ai fi vrut sa faci mai mult, mai bine, mai altfel si mai devreme. Poate te intrebi ce a fost important si ce nu. Poti rememora viata ta si poti intelege mai bine ce s-a intamplat si de ce s-a intamplat.

DE CE PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA ?

1. Pentru ca e modul cel mai bun pentru a ne cunoaste. Ultimele studii indica faptul ca personalitatea terapeutului, e mult mai importanta decat metoda aplicata. Este cel mai bine ca tu sa decizi daca crezi ca te pot ajuta sau nu.

2. Este bine sa vedem daca ne putem pune de acord asupra scopurilor noastre. Cred ca este foarte important sa clarificam de la inceput cat de realiste sunt scopurile clientului si cat de dedicat este acesta.

3. Verificarea circumstantelor. Eu cred ca terapia aduce un real folos in anumite situatii si in anumite conditii. De aceea cel mai bine ar fi sa vedem daca cadem de comun acord asupra utilitatii si eficientei terapiei in cazul tau.

4. Este bine sa trecem in revista cateva principii de baza si conditii in baza carora am putea lucra, in cadrul unei sedinte introductive de cunoastere.

Adaptabil.ro © Adaptabil. Toate drepturile rezervate.
x
Click aici
pentru a te inscrie la cursul gratuit de Inteligenta Emotionala. Au mai ramas:
Zile
Ore
Minut
Secunde