Adaptabil.ro

Training

Training – cu un curs Adaptabil, nu vei deveni un expert peste noapte dar macar vei fi constient de ceea ce stii si ce nu stii si trebuie sa completezi

Training – vrei abilitati noi in diferite domenii? Incearca cu un curs, poate nu vei deveni un expert peste noapte dar macar vei fi constient de ceea ce nu stii si cu cativa pasi mai in fata in acel domeniu. In plus vei primi ca bonus o atitudine pozitiva, care te va ajuta sa progresezi singur si dupa terminarea cursului. Insa depinde de tine daca vei aplica in viata ta tot ce ai invatat in timpul cursului, sau veri arunca caietul de curs pe unul din rafturile bibliotecii tale.

TRAINING CONFIGURAT

To be or not to be

Te indoiesti de deciziile tale? Nu stii ce decizii sa iei? Nu ai destule informatii? Bine ai venit la lumea reala. Vestile bune sunt ca poti sa iti imbunatatesti modul de luare a deciziilor si prin acest curs poti invata si cum.

Managementul schimbarii

Singura constanta este schimbarea. Este cat se poate de uman sa nu iubesti schimbarea si sa doresti rezultate mai bune folosind aceleasi metode. Din nefericire este si cat se poate de ilogic. O abordare mai utila ar fi sa incepi sa studiezi despre fortele din spatele schimbarii, cum se realizeaza, cum se implementeaza si de ce nu, cum se poate utiliza. Tinand cont ca nu o poti elimina, ar fi mai bine sa intelegi schimbarea si sa te imprietenesti cu ea.

Vanzarea inteligenta

Daca cuvantul vanzare va aduce in minte oameni insistenti, agresivi, cu o moralitate indoielnica, gata de a face orice pentru a promova o vanzare, inseamna ca ai o viziune eronata despre vanzari. Oricand convingem pe cineva sa isi modifice punctul de vedere si sa includa pareri noi, am efectuat o vanzare, deci cu totii lucram in vanzari. Daca doresti sa afli mai multe despre cum poti asculta, intelege, pune intrebari, identifica si finaliza oportunitati, este cazul sa vii sa afli ce avem de spus.

Inteligenta emotionala

Ai inteles ca inteligenta analitica si memoria solicitate de catre sistemul de invatamant nu sunt si cheia succesului in viata ? Te intrebi cum ar fi viata ta daca ti-ai putea exprima, intelege si gestiona mai bine emotiile ? Vino la un curs unde vei invata tehnici simple si eficiente care iti vor imbunatati calitatea vietii si sentimentul de implinire.

Leadership

Vrei sa stii secretele de conducator ale lui Atilla hunul sau ale lui Genghis Khan? Sorry, nici noi nu le cunoastem. Dar iti putem arata mai multe modele de leadership si viziunea noastra despre cum poti fi un leader de opinie in cercurile sociale din care faci parte.

Alchimia managementului

Teorii, modele, exercitii…..totul despre lucrul cu oamenii, cea mai mare provocare din cariera oricarui manager. Cum reusesc managerii de succes sa construiasca si sa extraga valoare din echipele lor? Comunicare, ascultare, delegare, feed-back si multe instrumente efective de management.

Clientul nostru prietenul nostru

Nu pare la prima vedere. Intre diferite clisee care caracterizeaza de multe ori clientul gen stapanul nostru, dusmanul nostru, fraierul nostru, pisalogul nostru prefer ipostaza de prieten al nostru. In definitiv doreste ceea ce dorim si noi cand suntem clienti, sa obtina un produs care sa corespunda asteptarilor, sa aiba acces la servicii excelente care ii ofera o experienta placuta, fiabilitate maxima a produsului si un aport al produsului la consolidarea imaginii personale. Deci in afara faptului ca jucam roluri diferite in viata, ca si consumatori dorim aceleasi lucruri de la un produs achizitionat, ocazie cu care putem deveni prieteni.

TRAINING LA CERERE

Impreuna cu potentialul client, examinam nevoile acestuia si punem cap la cap un training personalizat eventual combinat cu team coaching si business coaching pentru a avea o continuitate si rezultate mult mai bune decat un training clasic

Adaptabil.ro © Adaptabil. Toate drepturile rezervate.
x
Click aici
pentru a te inscrie la cursul gratuit de Inteligenta Emotionala. Au mai ramas:
Zile
Ore
Minut
Secunde