Adaptabil.ro

Colectia IQ 230 – tot ce iti doreai sa stii despre viata

Colectia IQ 230 este denumita dupa australianul Terence Tao, posesorul unui IQ de 230, considerat si cel mai inteligent om din lume (presupun ca vorbim doar de cea logico-matematica) aflat in viata

Colectia IQ 230 denumita dupa australianul Terence Tao, posesorul unui IQ de 230, considerat si cel mai inteligent om din lume (presupun ca vorbim doar de cea logico-matematica) aflat in viata. Deoarece sunt pe undeva la 127-128, nu stiu cum l-au evaluat si nu inteleg foarte bine ce domenii din matematica studiaza in prezent (inteleg ca nu inteleg),  insa cred ca se enerveaza si se plictiseste de moarte cand se uita la TV, teatre, carti, jocuri de strategie, colonistii din Catan sau postari pe FB.

Partea frumoasa este ca IQ 230 contine carti superbe, de autori care au cam sarit de 160 la IQ si care aplica in viata cunostinte din psihologie, sociologie, filozofie si antropologie. Totusi ei tin cont ca majoritatea semenilor lor au un IQ de 100, iar cartile  sunt scrise intr-un stil accesibil si simplu, dar nu simplist.

LIVRARE GRATUITA IN 24 DE ORE!

Este ca un fel de TED cartonat, in format prietenos, cu care poti adormi in fiecare noapte, dupa ce citesti 5 pagini, iar valoarea materialelor depaseste cu mult clasicul self help, cu idei putine si fixe! Eu am inceput prin a cumpara o carte si am cumparat toata colectia, pentru ca a meritat efortul.

Am fost fascinat sa gasesc idei si raspunsuri la intrebari pe care mi le-am pus si eu despre lume si viata si a fost ca si cum as fi reusit sa ii invit in apartamentul meu pe cativa dintre cei mai inteligenti oameni ai lumii contemporane, pentru a ma sfatui cu ei. Cartile din aceasta colectie va ajuta concret in viata si  pot fi pe noptiera voastra printr-un click dat pe linkul de mai jos.

 

LIVRARE GRATUITA IN 24 DE ORE!

Elefant.ro - Premium

0 Responses on Colectia IQ 230 – tot ce iti doreai sa stii despre viata"

Leave a Message

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adaptabil.ro © Adaptabil. Toate drepturile rezervate.
x
Click aici
pentru a te inscrie la cursul gratuit de Inteligenta Emotionala. Au mai ramas:
Zile
Ore
Minut
Secunde